In interior…

Incercam in viata sa ne modelam materia din jur dupa placul nostru, pentru a putea fi si a putea controla. Daca nu dam impresia celui de langa noi ca poate controla, atunci cum am putea noi controla? Cum ar putea papusa Pinocchio sa minta, daca nu ar putea avea un oarecare control, chiar daca e manipulata de catre papusar…. il minte ca e de lemn… dar defapt e vie… Iar daca nu credeti, intrebati un copil daca Pinocchio e lemn sau e viu.

Da, pe noi ne putem stapani, ne putem impune limite pe care sa dorim sa le depasim, dar ce e in jur… e haos care poate curge o farama de timp cu noi. Foarte putini pot sa spuna ca au gasit „manusa potrivita”, majoritatea se scalda intre „a fi, sau a nu fi”…. asta e viata… . E ca si cum, Cenusarese fiind, stim ca vraja tine pana la miezul noptii, iar mai apoi, asteptam momentul ca totul sa treaca… iar el/ea sa fie pe mai departe tot el/ea.

Viata e plina de surprize… ne asteptam la anumite reactii din partea lui/ei… dar nu totdeauna e reactia asteptata… desii suntem convinsi ca intuitia noastra e adevarata.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s