Doi straini…

Era mai simplu sa spun ca vorbesc de un strain… dar nimeni nu e singur, intotdeauna suntem doi… Eul meu si cu mine, partea fizica sau materiala a mea. Doi straini meniti si obligati sa traiasca in acelas avatar. Va amintiti de saci? asa suntem si noi… doi straini in acelas sac …. de gunoi?… yeks… nu chiar.

Suntem straini pentru ca nu ne intelegem… cand unul vrea sa sara, sa zbiere, sa se manifeste, celalalt vrea liniste…. cand pe ‘nea materialu’ il apuca melancolia de spate, mana sau de ce o mai fi… cestalalt se plange ca nu are suficient spatiu de manifestare… si mai da si cate un ghiont… .  Asta e viata, o bataie continua de cap.. sau ce… pe voi nu va doare niciodata tartacuta?…

Si se intampla ca ‘nea materialu’ sa stea pe spate visand la cate in luna si in stele reincarcandu-si bateriile duracell… iar ego-istu’ sa caute prin gunoaie. Na na.. nu gunoaie de care credeti… printre gunoaiele vietii lui desigur… destul de multe de altfel, ca e strangator baiatu’.

Se mai intersecteaza si ei cateodata… si atunci sunt cei mai buni baieti… atunci se mai si (re)cunosc… De pilda, admira fetele impreuna… spun un wau!!!… impreuna, din tot… fundul sacului… Ce?!, ati crezut… ca au suflet?… Ha… mai rar asa ceva… , citesc impreuna tot felul de chestii, si inteleg si interpreteaza fiecare in felul lor. Deci nu se poate spune ca nu sunt interpreti… artisti desavarsiti… de aceia sunt straini… si isi joaca rolul foarte bine fiecare… . O sa ma intrebati ce anume tot citesc… unul reclamele de pe ambalaje, iar ‘cestalalt in sufletele voastre… Si totul e comun pana acum. Ceea ce e diferit, e ca nu se suporta reciproc. Pai, daca ati vrea sa va luati masina, ati avea de ales dintre un renualt si o dacie, ce ati alege?… volkswagen fireste… .

Se pare ca v-am amintit si de suflet… . Daca el exista si e singurul lor prieten comun… ma intreb, oare cati suntem?…

Morala: Cei patru apostoli au fost trei: Luca si Matei….

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s