Resurse auxiliare

„ Ne naștem din stele din Durere și Lumină, lângă ei cei care ne sunt Părinți ai noștri, ne învață pașii să calce cu grijă. Ne pun apoi cu dragoste, pe umeri, învățătura lor.

Și creștem… Și creștem și ajungând mari, ni se explică căci trebuie să ne facem Viața frumoasă… și ca o copilă, ne ridicăm în picioare, întindem brațele și alergăm în întâmpinarea ei. Rămânem cu brațele întinse, mergem încet pipăind Întunericul ce ne înconjoară, așteptând în orice moment îmbrățișarea ce nu vrea să vină. Nici un control. Doar pe sentimentele noastre. Haos amorf.

Și dintr-o dată e acolo, cu scoarța lui ne mângâie fața și ne hrănește cu sevă pură de la rădăcină. Doar pe El îl vedem, pentru noi e acolo, singur, în lumină. Îi scriem poeme, îi citim povești, îi cântăm cântece, iar de câte ori dorim să-i împărtășim o bucurie sau o dorință, sau de câte ori ne simțim singuri, alergăm la El. Căci El, în muțenia lui, ne ascultă… numai El ne înțelege. Și de câte ori tresare, ne mângâie cu câte o frunză. Covor de frunze… dulce mângâiere… un fel de a iubii profund și în tăcere.

Nu e ascuns, e Maytreyi lângă Copacul vieții… ”

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s