O zi deosebită…

„ Astăzi, pentru o clipă, timpul se va opri în loc. Se va îmbrăca elegant, va culege flori, va alege parfumuri, cadouri, va scrie inimioare de hârtie, pentru a le dărui cu florile pentru toate florile din lume. Căci în această zi de primăvară vă sărbătoresc grădinarii, natura, copacii, albinele și vă îmbrățișează cu blândețea ruptă din natura lor.

Acum e liniștea de dinainte de ”furtună”, căci lăutarii, în straie alese, mai târziu se vor întrece să vă încânte cu melodiile lor de dragoste. Terasele, restaurantele, barurile vor fi pline. Perechi-perechi se vor întrece pe ringul de dans. Sau poate, de mână, cu un fir de floare în cealaltă mână, veți fi plimbate pe aleile lacului din parc, sub clarul de lună și feeria de stele. Și totul va trece, undeva târziu în noapte, într-o beție a simțurilor sub cearceaful fierbinte. Apoi îmbrățișați, împăcate cu voi, îi veți șopti la ureche: te iubesc, sau poate un simplu: Noapte bună!”

Deci La mulți ani tuturor domnițelor, de orice vârstă. Și dacă azi este ziua dumneavoastră, să nu uităm, căci de mâine încolo va fi ziua lor!. 😉 .

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s