Pamflet

Să îl luam ca atare vă rog… e doar un monolog pamflet…

„O zi minunată. Totul a început frumos, flori, cadouri, și m-a anunțat că are o surpriză, adică vom ieși în oraș la cină. Minunat!. mi-am zis, înseamnă că o să mă simt răsfățată 🙄 , de câți ani nu l-am mai convins să ieșim așa și noi. 😉 ?

Așa că, la ora potrivită, ne-am îmbrăcat frumos, ne-am urcat în taxi și am plecat. Mașina o lăsasem acasă, să doarmă nițel pentru o zi. Și ajunși, ne-am făcut comozi, ne-am dus la masă (era o masă rezervată de altcineva, dar nu contează, totul se rezolvă). Nici măcar nu se obosise să rezerve o masă pentru noi. Am comandat. Veniseră și câțiva cunoscuți, deci a fost bine. Iar el frumosul, și-a comandat băutură… un pahar pentru curaj, apoi încă unul să se simtă bine (sau să-nchine?!) și până să pornească muzica pentru dans… hmmm… 😳 , dânsul era sub masă.

Am dansat singură ce am dansat, apoi mi-a fost un pic jenă, așa că l-am luat pe ‘nea frumosul și am plecat acasă.

Cu greu l-am scos din mașină, l-am dus în dormitor și l-am culcat, iar el zâmbea pe 16 milimetri mai ceva ca la televizor. 😡 Și cum nu se lipea somnul de mine, în spiritul acestei zile minunate, mi-am propus să nu disper și ca să mă calmez, să-mi fac un ceai. Pas… dacă aș putea dormi acum cu un butoi în pat!.

Zis și făcut… mi-am făcut un ceai, am luat cu mine borcanul de miere, măcar să mai îndulcesc nițel această seară minunată și să ies pe terasă în mijlocul naturii… . Ce lună !… ce ploaie!… de stele?. Furtună de-a dreptul, 😡 aș putea zice chiar torențială s-a pornit dintr-odată. Așa că nu îmi rămâne decât să mă retrag în casă la televizor până îmi vine somnul. 😥 Sper să pot dormi de zgomotul sonor din dormitor… 😡

Și dimineață… e-hei… ce bine mi-a fost când dânsul își făcea plimbările de rigoare la privată…. Of dulce viață… M-am simțit pe de-a-ntregul răzbunată! 😀 ”

O să mă iertați doamnelor? Și voi ‘ăilalți?

Reclame

Un comentariu


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s