Și …

… o să taci o vreme, apoi o să scrii din nou și din nou… întotdeauna este câte ceva de spus, câte o părere vis-a-vis de ceva… căci așa e viața. Când alții găsesc cuvinte mai potrivite, nu-ți rămâne decât să aplauzi, să stai deoparte și să înțelegi că tu nu le-ai avut în buzunar. Și nu cred că astfel faci ceva rău. E important să ști să apreciezi oamenii după ce fac, gândesc, scriu.

inima

Al meu, al tău… nonsens. Ne ținem viața în propriile mâini. E de sticlă… dacă tremuri, sau te grăbești cu explicații, fapte, acuze, o scapi… și se va sparge pentru că nu ai știut să ai grijă. În general tot ce ține de ea se consumă pe îndelete.

E drept… ascultăm atenți fiecare cuvințel ce l-ar rosti oricine, ne formăm o părere apoi lansăm supoziții… de ce ne amărâm cu ele?. Pentru că sunt parte din ciorba pe care o consumăm zi de zi?. Mâncăm ceea ce gândim atunci când mestecăm în oală și ne mirăm de ce avem indigestie… Hmmm…

Adevărul… reinventez lucrurile de fiecare dată când cad în acel gol… e singura mea speranță că va trece. O luptă surdă cu mine… doar în lumea mea, iar cel murdar sunt eu… nu ceilalți.

Viața e un spectacol… sau poate nu…. dar se întâmplă acum… tu însă nu găsești locul de unde îți poți lua bilete… .

(Data 16.09.2013)

Reclame

  1. Ar fi tristă ziua în care în spectacolul vieţii să nu mai fii actor ci spectator. Aşa că dă-le naibii de bilete. Noi încă mai suntem pe scenă ! 😛


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s