Strălucire

”V-ați întrebat vreodată de ce atunci când cumperi sau primești o bijuterie, ceva din frumusețea sau din strălucirea ei atrage și te face să o dorești?. Că uneori e atât de puternică dorința încât ai face orice să ai acea bijuterie?. L-ați văzut cum se uita cu coada ochiului, când pașii vă purtau spre vitrina pe care stau grija, răbdarea, dragostea, într-o suflare munca mâinilor lui?. Și de ce zâmbește atât de tainic când arată ceva, de parcă el ar știi ceea ce și-ar dori fiecare sau ce vi se potrivește mai bine?.

Sursa: www...

Sursa: www…

Pe la crăpatul zorilor, atunci când visele sunt cele mai frumoase, se furișează în odăița voastră. Își pune scăunelul și așteaptă… Când nu găsește un scăunel așteaptă stingher pe o margine de pat… . E lungă așteptarea pentru că trebuie să vadă un zâmbet, cel mai frumos zâmbet. Iar când e nerăbdător se ridică, își aprinde o țigară și cu pași mari și molcomi măsoară camera în lung și în lat. De ați numărat atent mucurile de țigară, ați fi văzut că a fost acolo. Din când în când, se apropie tiptil, se apleacă și atunci când vede acel zâmbet așezat pe chip, el, Hoțul de Vise îl fură și îl ascunde în tabachera lui.

V-ați întrebat de ce copilul plânge dis-de-dimineață?. ‘Ssss… Culcă-te înapoi iubito… iar o fi fost răul pe undeva să fure visele unui copil!’.

Satisfăcut, dispare fără urmă precum a apărut.

Cu dragoste și cu migală îl scoate acasă și îi dă viață căci îl preschimbă în ceea ce vă va atrage cel mai tare… atunci când vă veți opri în fața vitrinei lui.

Nu, nici să nu vă mire, pentru că în orice strălucire, sau pietricică este ascuns ceva din voi și din sufletul lui. A fost și a furat… și a furat un vis… din visul vostru. Pentru ca să-l facă visul lui…”

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s