Îmbrățișare…

dans
„Închide ochii și nu spune nimic. E un dans, un alt fel de dans în care ne avântăm amândoi. Dacă aș lăsa balonul între noi, s-ar sparge, ne-ar speria și ne-am îndepărta unul de celalalt. Așa prefer doar inimile una lângă cealaltă, într-un dans al lor, moale, simplu, adânc și o distanță, de carne înfiorată… ce le înfioară pe amândouă.

Lasă ochii închiși și nu număra pașii. Căci dacă numeri, nu vei simți foamea mâinilor înlănțuite de atâta căutare iar melodia sufletelor o să o auzi frântă, cu câte o cadență individuală disonantă, nesincron, discordant, îndepărtată.

Și în lumina cea de dincolo de pleoape privește pasiunea, o să o simți curgând prin fiecare por lipit de por, o să o sorbi cu fiecare bobiță din truda ei, o să o simți prin tine cu pulsul celuilalt sânge, cu fiecare geamăt trezit de adâncul din adâncul ființei tale, cu fiecare pas. Dar lasă-ne mânați de pasiune… căci pasiunea suntem noi.

Este stârnită în jur o vijelie de sunete în care plouă cu boabe mici căzute de pe portativul visului… în măsuri de emoții. Da…. Plouă. Și ce dacă plouă?… viața ne învață cum să dansăm în ploaie, căci până la urmă supraviețuim oricărei furtuni singuri sau în doi.”

Data: 20.05.2014

Reclame


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s