Nobletea sufletului tau.

Cu un cuvant, in suflet pui razboi,
Cu altul, aduci linistea-napoi.

raza
” Intre noi erau multi nori si viata statea in ploaie ce nu contenea sa se opreasca. Am alergat pe toate coridoarele sufletului fara sa gasesc liniste, fara sa gasesc caldura, fara sa gasesc vreun sens in ceva.

De undeva venisera niste flori, nascand o clipa de bucurie pentru tine si o mare clipa de indoiala pentru mine. Ratacire. Pentru ca erai frumoasa, pentru ca le meritai. Neputincios. Iti cautam privirea si un sens in ea. Razboi si pace dintr-odata.

Pe o raza de soare ai scris cuvintele… Si nefiresc… mi-ai intins mainile… amandoua deodata, sa crestem amandoi, sa nu ne abandonam nesigurantei, spunandu-mi ca indiferent de cate flori ar fi intre noi, tu pentru mine ramai si esti aceeasi floare. Dupa atata timp, de la tine ai pus in sufletul meu caldura, fara nici un motiv.

Si atunci sufletul meu s-a bucurat ca un copil… .”

Data: 23.03.2015

Reclame

    • In ziua de azi, oameni cauta confortul din spatele duritatii sau a gesturilor reci, calculate si sunt tot mai putini sinceri. Cum sa nu ti se incalzeasca inima cand vezi un gest nascut din sinceritate?. (daca ati observat, asemenea gesturi necontrolate si sincere le vedem la copiii mici… si din pacate, din ce in ce mai rar la oamenii mari). Scriam la un moment dat de copilul din noi, se pare ca suntem sinceri atata timp cat copilul din noi traieste sau macar mai are un pic de atitudine. O zi frumoasa va doresc !.

      • mare dreptate ai in legatura cu copiii, inclusiv cu copilul din noi…este mare adevar acela care zice ca noi adolescentii complicam lucrurile cu mintea noastra complicata…este o realitate….copiii sunt mai zambareti, cand te uiti doar la un copil mic deja iti pui zambetul pe buze, etc….iar viata se face cu lucruri marunte , simple nicidecum complicate ….mult spor in toate sa ai


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s