Necuvinte

inger07„Ne acoperim cu patura iubirii trupurile fierbinti de cautare si sufletele toropite de oboseala. Acolo unde palmele le-au incins, gandurile stau sa cada ca vorbele infiorate de placere. Si atunci iti ascunzi sufletul in trupul meu, imi ascund sufletul in trupul tau… adanc, neseparat, in surghiun, cu ochii orbi, cu simturile treze.

Si lasi portile deschise visari pentru ca eu sa ma pierd prin ele… undeva… la limita dintre amandoi si sa ma regasesc apoi imbratisat cu trupul ce isi asteapta staruinta. O palma, un fior… atata ne desparte.

Si e caldura. Si multa lumina. Chiar daca in jur e numai intuneric. Ca sufletele au a lor ochi sa simta si nu sa vada, au a lor glas sa asculte si nu sa vorbeasca, au a lor limba sa se inteleaga si sa nu guste, au a lor bataie sa creada si nu sa cearna intrebari.

Langa tine ti-ai pus dorul si l-ai trimis departe… sa ma atinga… sa ma sufoce… sa ma zdrobeasca apoi… sa ma sarute. Langa mine… tu nu ai sa mori niciodata de frig, pentru ca ai sa te topesti de caldura….”

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s