Sarbatori Fericite!

Iertati-ma ca tulbur linistea o clipa… dar casuta sufletului meu doreste sa va mai spuna inca ceva.

Daruiti intelegere, daruiti caldura. Ingaduiti-va aceasta caldura in care suntem toti laolalta si ne facem cadouri cu mic cu mare, ingaduiti-va doar ganduri bune pentru fiecare. Pentru ca acesta e Spiritul Craciunului, sau menirea lui de a fi… daruirea.

Dati ce va prisoseste celor care au nevoie. Iar azi, cea mai mare nevoie a multora dintre noi e atentia, e dragostea, e grija. S-au pierdut pe parcursul evolutiei noastre. Sunt multi parinti ignorati de copii, sunt multi copii ignorati de parinti, sunt oameni ce iubesc dar si-au intors spatele… Lumea nu mai crede in minuni.

Toata lumea vorbeste de magie… dar Craciunul sau Sarbatorile nu sunt „magie”… sunt minuni ce ar trebui sa ii aduca aproape pe oameni, iar ei sa se simta mai buni, mai darnici, mai aproape de ei insisi. Un singur gest, un simplu gest e de ajuns si s-ar intampa o minune. Ca noi suntem minuni pentru ceilalti asa cum ceilalti sunt minuni pentru noi. Aceasta e semnificatia  (re)nasteri Pruncului si defapt a noastra, an de an (in fiecare an primim cate o sansa sa fim altfel decat am fost si sa putem ramane asa).

Retoric vorbind: Chiar daca sunt un om mare… inca mai cred in minuni… Tu, mai crezi in minuni?…

Primiti cu colindul?  Craciun Fericit si Sarbatori Fericite…

Reclame

  1. Primim cu colinda. În dar, îți trimit gânduri dragi și recunoștință pentru frumusețea cu care ne hrănești inimile. Îți doresc un Crăciun binecuvântat și foarte fericit.


Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s